söndag 16 november 2008

B day party

sa var det sondag annu en gang, men annorlunda an forut. det har ar sista sondagen, slutet pa helgen, och imorgon blir det sista mandagen och dagen innan slutet pa var resa. pa tisdag aker vi tillbaka till sverige, jag borde saga hem, men det har ar ju hemma just nu..

igar var vi pa ett B day party uppe i hillsen, hannes blev inbjuden av en tjej vi traffade pa festen i fredags. och sjalvklart tog han med sig en skara vanner. vi satt hemma hos philip, linus och aspen aka, de svenska grabbarna och forfestade lite. jag tog det lugnt, var alldeles for trott och forkyld.. deras van chris var dar,, grabbarna larde honom svenska,, men de kom bara sa langt som javla fitta och ol.. sa kvallen genom kunde man da och da hora honom skrika javla fitta, ganska kul.. det var ju bara vi som forstod i vilket fall..

huset dar fodelsedagsfesten var hemma hos Megan som hannes traffat dagen innan, det var hon som fyllde ar.. alla sjong for henne,, och minglade runt. networking haha.. hur mysigt som helst att sta pa balkongen/uteterassen och se ut over LA i morker med tanda hus..

Inga kommentarer: